dijous, 27 de gener del 2011

"Breakfast at Tiffany's" fa 50 anys!

No cal dir que és de les meves pel·lícules preferides. El fons del blog i el meu nick ja ho diuen tot: sóc una gran fan de l'Audrey Hepburn.
Breakfast at Tiffany's és única, en part pels seus personatges, en part pels petits detalls que componen la història: la confiança que es tenen ella i ell, el Gat, les diferents personalitats de cada persona... És una d'aquelles pel·lícules que podries mirar tants cops sense cansar-te, cada cop descobreixes una cosa nova, un nou detall.
Algunes escenes són especialment meravelloses: la cançó de Moon River o el troç final, sota la pluja. L'actuació de l'Audrey en aquesta pel·lícula és senzillament fascinant. El paper que fa és ideal per ella, i la combinació perfecte amb George Peppard.
La part on els dos són al Tiffany's és especialment divertida, i també quan roben les dues màscares a la botiga... Aquells moments t'arranquen un somriure encara que no vulguis.
La frase que ho resumeix tot: una història que brilla com els diamants.

4 comentaris:

  1. Una pel.licula deliciosa...i una crònica igual de preciosa!L'escena de tots dos a Tiffany´s es bonissima. Enhorabona per a aquest blog i l'oportunitat de recorda-nos aquesta joia del cine!

    ResponElimina
  2. Moltes gracies! I si, és una gran joia del cine, aquesta pel·lícula!

    ResponElimina
  3. Vull felicitar aquest clàssic perquè després de 50 anys continua sent una de les pelis de més prestigi mundial

    ResponElimina
  4. Molt, molt de prestigi! És una pel·lícula imprescindible pels grans amants del cinema! Quan la vegis ja m'ho diràs, si és o no una pel·lícula genial, tot i que la resposta és fàcilment imaginable... ;)

    ResponElimina