dissabte, 9 d’abril del 2011

Una pel·lícula d'un altre planeta

Ja vaig dir que posaria la crítica de la pel·lícula. M'agradaria començar dient que és molt millor del que m'esperava, normalment les versions cinematogràfiques dels llibres no acostumen a ser tant bones. Tot i que en el guió l'han adaptat i s'han deixat alguns troços, trobo que tant els actors com la història han estat molt ben aconseguits, i han fet una magnífica interpretació, especialment Dianna Agron. Els efectes especials també són genials.
Una de les poques coses dolentes que hi he trobat és que, a en John (Àl
ex Pettyfer) li han donat uns poders diferents als del llibre, i això crec que no caldria haver-ho fet. També he trobat a faltar els entrenaments que fa amb en Harry (Timothy Olyphant), éren escenes que podien haver donat molt joc i ensenyar al públic la relació tant estreta que mantenien En John i en Harry, ja que durant la pel·lícula no es veu gaire clar, a contrari del llibre, on es manifesta amb claredat que en Harry és com un pare per en John. Són els únics errors que i he trobat.
En fi, és una pel·lícula indispensable pels amants de la ciència ficció i els extraterrestres.
PD: res a veure amb Crepúsculo, de debò.

1 comentari:

  1. Al final m'hauré de llegir el llibre...i veure la pel.li! Enhorabona per aquest bloc, seròs i personal...com ha de ser! i esperant la pròxima entrada!

    ResponElimina