dimarts, 12 de juliol del 2011

Cars 2.


La veritat és que ja anava a veure-la savent que no seria tant bona com la primera. Tot i que és el que va passar, em va impressionar. Suposo que veure-la en 3D va ajudar-hi bastant ;) Pero tot i aixo no iguala la primera, que em va fer plorar i tot. Trobo que aquesta era més comercial, més marques de cotxe, una història complexa i amb molta trama pero no tant interessant com la primera.
Les escenes per les diferents ciutats són genials, ja que són ciutats fetes a mida pels cotxes, i hi ha detalls que fan molta gràcia, com per exemple els lavabos de Tokyo i el mercat de Paris. L'escena de Matt als lavabos és de les més bones (per mi). Aquests detallets feien que la pel·lícula fos més interessant.
Semblava que en aquesta el protagonita no fos McQuinn, sino Matt, el seu amic grua, que es fa agent especial. Per mi el millor personatge.
Tot i que no iguala la primera, em va deixar amb un pam de nas, me l'esperava molt pitjor.
Una pel·lícula pels amants de la velocitat i James Bond. Tràiler.

1 comentari:

  1. Si...una pel.li per veure amb els ulls, sense pensar-hi massa. Per a mi, molt lluny de la primera quant a guió, super previsible, complicada, poc "creible". Això si, efectes visuals a dojo...i molt poc més. Segur que vendran un munt de cotxets i accessoris de totes les marques possibles...
    Em quedo amb "El Padrino"...o "El Gatopardo" al Verdi totat aquesta setmana, quina delicia!
    Enhorabona per seguir amb aquest blog a l'estiu!

    ResponElimina