dissabte, 19 de febrer del 2011

Roman Holiday


Ahir a la nit vaig veure Vacances a Roma, amb l'Audrey i en Gregory Peck. Aquesta és la segona pel·lícula que va fer, després de Oro en Barras. És amb aquesta obra que va aconseguir l'Oscar!
La veritat és que em va agradar molt, tant la seva interpretació com la de'n Peck. L'argument també és molt bonic. A més, barreja l'humor amb la comèdia romàntica, i fan una combinació perfecta que en fan també una pel·lícula molt bona. Hi ha escenes innolvidables: quan van els dos amb la vespa (mentre ella condueix i va destrossant totes les parades del mercat), el ball a la vora del riu amb la intervenció dels agents secrets (i el cop de guitarra d'Audrey al cap d'un d'ells), la cara de pedra que si ets mentider et mossega la mà... En fi, una meravella, tot i que a mi em va agradar més Breakfast at Tiffany's.
De debò, l'heu de veure. Disfruteu veient actuar l'Audrey i en Peck junts, que fan una combinació tan bona com la pel·licula!

5 comentaris:

  1. Molt bones les escenes del cop de guitarra i el "susto" de la cara de pedra! Una pelicula preciosa! Encantat de veure que aquest bloc segueix endavant...ja portes unes quantes entrades, totes nolt interessants!
    Enhorabona!

    ResponElimina
  2. Super Marina!!
    je ne savais pas que tu étais fan de Haudrey, et bien entendu tu signes E Audrey!! J'avais adoré ce film!!
    Continue ma belle!!
    722 visites, waouhhhhhh
    Bea

    ResponElimina
  3. Audrey Hepburn!!!
    Pardon, je ne suis pas encore réveillée!!

    ResponElimina
  4. Jo trobo que és una excel·lent pel·lícula i si dius que és la seva segona peli l'òscar és molt merescut. Interpreta perfecte el paper de noia il·lusionada amb l'exterior. Sobretot destacaria el paper de quan està mig adormida i coneix al Gregory Peck. Aquest també fa un paper que et fa caure la baba. Tot junt barrejat fan que sigui una pel·lícula sensacional.

    ResponElimina
  5. A mi és una pel·lícula que em va fascinar, principalment per la interpretació dels dos grans actors. Si, l'Audrey es va merèixer perfectament aquest Óscar, és una actriu meravellosa.

    ResponElimina